Jordfugtighedssensor

Jordfugtighedsføler giver dig online viden om tilgængeligt vand i jorden omkring dine blomster og træer, så du kan handle hurtigt og i tide

Hvis du har brug for at måle tilgængelige vandmængder til blomsterkasser, grøn vækst i rundkørsler eller træer i byområder såvel som på landet, har vi løsningen, der leverer online data 24/7.

Jordfugtighedssensoren leverer målinger af de tilgængelige vandmængder ved planter, blomster og træers rødder og omdanner disse oplysninger til en arbejdsopgave for at sikre korrekt vanding baseret på lokale behov afhængigt af om sæsonen er tør eller våd.

Jordfugtighedssensoren kan placeres i alle miljøer uanset vejr- og / eller vindforhold og i vandposer, brolagte og åbne områder.

Vores kunder bruger ...

Vores kunder bruger jordfugtighedsføleren til at udskifte de faste årshjul med vanding hver sjette uge, eller når driftspersonalet vurderer, at det er tid til at vande igen. Dette giver brugeren mulighed for at se den tilgængelige vandmængde i lokalområdet i tide og online eller overlade overvågning til systemet, som derefter opretter reaktionsopgaver til operationer. Ved at lade systemet fungere automatisk, sikrer du færre tørrede eller bløde grønne områder og mindre ung plantage.

Jordfugtighedsføler, der udskifter regnmåleren

Jordfugtighedsføler, der udskifter regnmåleren

Sensoren registrerer tilgængeligt vand i dybden af ​​jorden, hvor rødderne er placeret, og er derefter i stand til at give oplysninger om, hvorvidt vandet er infiltreret i jorden eller drænet fra jorden.

Løsning udviklet i Danmark

Jordfugtighedsføleren er udviklet og samlet i Danmark ved hjælp af proprietær hardware og standardkomponenter.

Overkommelig

Målet med at udvikle vores egne sensorer er at kunne tilbyde dig en pålidelig, let tilgængelig og overkommelig sensorløsning tilpasset det danske klima, der leverer værdifulde og gyldige data hvert 15. minut 24/7. Deres lave omkostningspris tillader flere registreringssteder, der muliggør finmasket overvågning af vandforsyninger til vandveje og reservoirer. Dette giver det bedst mulige grundlag for målrettet handling i forhold til eksisterende behov.

Pris per stk:

Fra DKK 2998
Herunder det første års abonnement.

Hvem bruger jordfugtighedssensorer? Hvad er deres applikationer?

Hvem bruger jordfugtighedssensorer? Hvad er deres applikationer?

Jordfugtighedsfølere bruges i vid udstrækning i kommuner og af gartnere i Danmark og er en af ​​flere Smart City-løsninger.

Eksempler på kundeapplikationer:

 • For at sikre den korrekte mængde udledt vand for at udnytte ressourcerne optimalt
 • For at sikre, at væksten ikke beskadiges af for meget eller for lidt vanding i betragtning af om sæsonen er tør eller våd;
 • At erstatte nuværende manuelle procedurer med moderne it og digital overvågning ved hjælp af en pc;
 • At handle pro-aktivt og reducere mængden af ​​rush-arbejde;
 • At få alarmer om lavt vandindhold, før træer og buske beskadiges af vandmangel;
 • At dokumentere, hvor der sandsynligvis vil være behov for mere eller mindre handling i fremtiden
 • At reducere gener for mennesker i områder, der har et øget behov for ny ung plantage.

Brugt teknik - sensoren:

 • Selve sensoren kan placeres ved vandingsposen, stavstænger osv .;
 • Et 1 meter kabel løber fra enheden til sensoren;
 • Let at montere og kan flyttes, når området er tilpasset eller genoprettet;
 • Leveres som standard i miljøer med åbne områder og fortov / strukturer;
 • IP67-certificeret, men kan ikke placeres i vandposen;
 • Godkendt til brug i ler, grus, jordjord osv.

Læs også om

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020  research and innovation programme under grant agreement No 774187