Persontæller

Subtile persontællere giver viden om folks brug og behov for vedligeholdelse og affaldsindsamling

Besøgende tal er nyttige oplysninger til skove, parker, lyststeder, løb eller MTB-stier. Dette tjener ikke kun til at fremhæve brugen af ​​områderne, men også for at sikre et korrekt matchet vedligeholdelsesrespons.

Vores folketællersensorer kan let monteres i vores grønne områder uden at forstyrre mennesker eller dyr. Personetælleren kan placeres i alle miljøer uanset vejr og / eller vindforhold.

Vores kunder bruger sensortællere til at få viden om besøgsmønsteret hele året rundt og også til at kunne estimere affaldsmængden, tilpasse indsatsen og sikre vedligeholdelse i perioder med høj og lav aktivitet i området.

Overkommelig

Overkommelig

Målet med at udvikle vores egne sensorer er at kunne tilbyde en pålidelig, let tilgængelig og overkommelig sensorløsning tilpasset det danske klima, der leverer værdifulde og gyldige data. Vi fandt et fremragende alternativ til folketællere, der leverede målinger hver time i hvert 10. minut 24/7. Deres lave omkostningspris tillader flere registreringssteder, der muliggør finmasket overvågning af stier, skove, cykelruter, parker og kulturattraktioner. Dette giver det bedst mulige grundlag for målrettet handling i forhold til eksisterende behov.  

Pris per stk:

Fra DKK 2.927
Inklusiv første års abonnement.

Hvem bruger folketællere? Hvad er deres applikationer?

Personetællere bruges i vid udstrækning i kommuner og skove i Danmark og i kulturattraktioner og underholdningsområder og er en af ​​flere Smart City-løsninger. Blandt vores kunder er Naturstyrelsen, nationalparker og forskningsbaserede studier ved danske universiteter.

Eksempler på kundeapplikationer:

  • At vide, hvilke perioder af året der har et højt aktivitetsniveau og dermed et stort behov for vedligeholdelse;
  • At vide, hvilke ruter der er mest brugt for at sikre den bedst mulige vedligeholdelse;
  • At vide hvilke områder der sjældent bruges og enten fremhæve dem i marketing eller afbryde dem og optimere budgetterne ved at fokusere på andre områder;
  • At handle pro-aktivt og reducere mængden af ​​rush-arbejde;
  • At dokumentere, hvilke nye rekreative tilbud der bruges af offentligheden;
  • At måle, om foranstaltninger løser problemer med manglende aktivitet - eller for høj aktivitet.

Læs også om

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020  research and innovation programme under grant agreement No 774187