Notifikationsknap giver dig online viden om påkrævede handlinger, så du kan handle efter behov

Uanset om du har behov for den ene eller anden type notifikation, så har vi løsningen, der leverer data online 24/7.
Kontakt os nu
Notifikationsknappen leverer notifikationer fra brugere og borgere, uanset hvilken notifikation der er behov for. Den kan anvendes både inden- og udendørs som et simpelt beskedværktøj til initiering af opgaver. Brugeren skal blot aktivere trykknappen, og en notifikation sendes straks retur, som du kan handle på. Når handlingen, der fx kan være en tømning af en skraldespand, er udført, så aktiverer udføreren trykknappen med et langt tryk, som indikerer, at serviceopgaven er udført. Enheden indeholder også et accelerometer til måling af bevægelse, hvilket giver viden om brug af eksempelvis døre.  
Notifikationsknappen kan placeres i alle miljøer uden tanker for vejr-/vindforhold.
Vores kunder anvender notifikationsknappen som erstatning for fysisk kontrol, hvor man har handlinger i faste rul. Der er mulighed for online at kunne se de aktuelle behov, hvor notifikationsknappen er monteret. Accelerometer anvendes fx til at få viden om, hvor mange gange en dør har været åbnet.

Universel enhed

Notifikationsknappen er en universel enhed leveret af en anerkendt underleverandør og  anvendes i 48 lande.

Prisbillig

Målsætningen med at udvikle egne sensorer er at kunne tilbyde en pålidelig, let tilgængelig og prisbillig sensorløsning, der er tilpasset det danske klima og leverer værdifulde valide data. For persontælleren har vi fundet et rigtigt godt alternativ, som leverer målinger hver time for hvert 10. minut 24/7. Den lave anskaffelsespris giver mulighed for at have flere målepunkter med mulighed for en finmasket overvågning af stier, skove, cykelruter, parker og kulturattraktioner. Således opnås det bedst mulige grundlag for en målrettet indsats i forhold til behov.

Pris pr. enhed:

Fra 798,00 kr.​
Inklusiv første års abonnement.

Kom godt i gang - vælg en pakkeløsning

Vi har sammensat tre pakkeløsninger, så I kan vælge præcis den pakke, der passer til jeres behov og ønsker. Sammen kan vi sikre, at I får succes med jeres IoT-løsning.
Se pakkerne

Hvem bruger notifikationsknappen? Hvad bruges de til?

Notifikationsknappen henvender sig til alle, som måtte have et behov for brugerinitierede handlinger, og indgår som en af flere Smart City-løsninger.

Et udpluk af mulige anvendelsesområder er:

 • Meddelelse fra brugere om: fyldte skraldespande, behov for rengøring, manglende brænde ved shelterpladser
 • Tilbagemeldinger fra udfører om, at serviceopgaven er udført
 • Dørtæller, der tæller antal gange, en dør har været åbnet: på offentlige toiletter indikerer det behovet for rengøring; hvor meget anvendes en given adgangsvej
 • Brugerdrevet tælling, hvor brugerne med et tryk tilkendegiver, at de har været til stede
 • Feed back om brugeroplevelse: ved at brugeren foretager 1, 2 eller 3 tryk, der hver repræsenterer brugerens oplevelse – Eksempelvis: Meget tilfreds – Tilfreds Utilfreds

Vi har kunder i virksomheder og styrelser:

Vi har kunder i naturparker:

Vi har kunder i kommuner:

Vi samarbejder med kommuner i hele landet:

Teknik - Sensoren:

 • Dimensioner: længde 81 mm, højde 12 mm, bredde 29,5 mm
 • Vægt: 30 gram
 • IP68 godkendt
 • Indbygget antenne
 • Virkeområde: Omgivelsestemperatur -40 til +60 grader
 • Antal meddelelser sensoren kan sende: 30.000 stk.
 • Batterilevetid: 10 år
 • LED lysindikator for tryk
 • Montering: Kan monteres både horisontalt og vertikalt med skruer eller dobbeltklæbende tape

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020  research and innovation programme under grant agreement No 774187