Koncepter til dig

Få inspiration til at arbejde med Smart City og IoT-sensorer på en enkelt og praktisk måde. Få data fra naturen og byen online og udnyt dette til at skabe bedre service, sikkerhed og bedre udnyttelse af ressourcerne. Det er nemt at komme i gang, og vi sørger for installation, overvågning af data og drift af sensorerne, så du trygt kan bruge data.
Med vores sensorer og IoT-platform får du et stærkt og nemt overskueligt datagrundlag. Så er det nemmere at tage bedre beslutninger baseret på fakta. Med sensordata har du en vigtig kilde, som kan være med til at effektivisere dine omkostninger.

Vintervejvejr

Sådan kan du bruge vores koncepter

  • Vil du have inspiration til, hvordan du kommer i gang med Smart City, så du fx får viden om bevægelsesmønstre i parker, stier, byporte og gågader?
  • Vil du sikre, at træer, kummer og bede bliver vandet, når det er nødvendigt?
  • Har du brug for overblik over udvikling af vandstanden og gøre det nemt at kommunikere online med interessenterne?
  • Vil du bruge online data som hjælp driftsstyring og igangsætning af opgaver, så kan du benytte vores integration med fx Sweco DriftWeb?

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020  research and innovation programme under grant agreement No 774187